Opel Grandland X

Denne tøffe SUV-en er klar for eventyr!

Len deg tilbake og trekk pusten dypt. Det føles godt å være tilbake, ikke sant? Feir din nyvunne frihet ved å cruise rundt i gatene slik du pleide før. Uten noen bestemt destinasjon eller forventet tid å være hjemme, og viktigst: med en tørst etter eventyr. Tråkk på gassen i din nye Grandland X, tiden er kommet for å ta tilbake det som er ditt.

  • Oversikt over territoriet ditt

    Den avslappende høye sitteposisjonen gir deg et komfortabelt utkikkspunkt. Oppvarmede og ventilerte ergonomiske AGR-forseter (sertifisert av AGR – kampanje for friske rygger) støtter deg på lange turer. De justerer seg elektrisk for at du skal få en perfekt sittestilling – bare trykk på knappene på siden av setet.

  • Tilkoblet

    I en tilkoblet verden er det så mye som er mulig – og Opel sørger for at du er utstyrt. Hvis du glemte å låse bilen, kan du bruke smarttelefonen til å låse eller låse den opp eksternt, selv på lang avstand, takket være myOpel App til smarttelefon. Eller kanskje har du glemt hvor du har parkert? Finn den nøyaktige plasseringen til bilen på appen. Hvis du er nærme og fortsatt ikke ser den, kan du bare blinke med frontlysene eller tute med hornet for å finne ut hvor du har parkert.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord