Verdens første elektriske stasjonsvogn MG5 Electric kom til Norge i vår, og interessen har vært stor. I topputstyr utgave, leveringsklar og med vinterdekk koster bilen kun kr 379.900 kroner. Med Bil i Nords finansiering får du bilen til en månedspris på kun 4 190 kroner - og det uten egenkapital. Med nybilgaranti på 7 år og rekkevidde på opptil 400 kilometer, har bilen truffet mange.

Trykk her og se tilbudet på MG5 Electric!

En bonus er kort leveringstid. Mens mange av de populære elbilene ikke kan leveres før langt ut i 2023, har Bengt Mørkved ved Bil i Nord Bodø elektriske MG5 stående på lager – klar til levering.

MYE BIL FOR PENGENE: MG5 har en rekke funksjoner, blant annet appstyring av varme, og et nytt og touchbasert infotainment-system.

– Denne bilen vil nok være særlig gunstig for barnefamilier. De har gjerne bruk for en romslig bil når de skal frakte barn fram og tilbake fra treninger, turer og arrangementer. Da er det helt gull med en stasjonsvogn med god plass i bagasjerommet og god plass til barnestoler, sier Mørkved.

– Når MG5 Electric i tillegg kan skilte med en rekkevidde på inntil 400 km, har man det meste man trenger, legger han til.

Passer til mange

Bil i Nord har hatt MG5 i noen måneder nå, og Mørkved har fått mange gode tilbakemeldinger.

– Bilen oppleves som stillegående, oversiktlig, romslig og behagelig. Man kjenner definitivt igjen MG-kvaliteten!

Bestill prøvekjøring her!

Selv om man kanskje først og fremst forbinder stasjonsvogn med småbarnsfamilier, understreker Mørkved at dette er en bil som passer langt flere.

– For eksempel vil dette være et godt alternativ for de som er opptatt av å kjøre elektrisk, men også vil ha god plass. Samtidig sitter man nærmere bakken i denne bilen, enn i en SUV, og dermed oppleves bilen mer sporty.

PRIS OG GARANTI: Selger Bengt Mørkved ved Bil i Nord Bodø mener det er den gode prisen, og den gode garantien på MG som særlig gjør at merket slår an. Med høye drivstoffpriser, er det også penger å spare på å kjøre på el.

Nysgjerrig på MG

Bil i Nord har vært forhandler av MG litt over et år. I MG-stallen finnes allerede SUVen MG ZS, SUVen MG Marvel R og stasjonsvogna MG5. Ifølge Mørkved har interessen for merket vært høy.

– Det er masse folk innom butikken, og mange er nysgjerrig på hva MG er, og hva merket kan tilby. Vi har også solgt en god del biler, og det er gledelig å se interessen, sier han.

– Noe som gjør at MG slår godt an er prisen og garantien. Bilene har en folkelig prislapp, som gir ekstremt mye bil for pengene. Dessuten har de mye utstyr, og de leveres med en garanti på 7 år eller 150.000 kilometer, noe de færreste merker tilbyr.

Få tilbud på MG5 Electric!