Under videoen ser du dine fordeler ved kjøp av bruktbil hos Bil i Nord
Finn din bruktbil her

 

1. Norges beste bruktbilgaranti

Alle våre bruktbiler leveres med bruktbilgaranti, og det uten tillegg i prisen! Garantien tilpasses til bilens alder og kjørelengde. For de fleste biler varer den i hele 2 år, og for enkelte nyere biler kan vi også forlenge nybilgarantien med 2 år på toppen av det igjen!


2. Bytterett på 24 dager

Kjøper du bil og merker at det ikke ble som forventet, så har du 24 dagers eller 1500 kilometers bytterett, og du kan komme tilbake så finner vi en bil som passer enda bedre! 


3. Vi hjeler deg med alt

Vi tar oss av registering, finansiering og forsikring. Aldri har det vært enklere å kjøpe bruktbil! Vi finner rimelig og fleksibel finansiering for din bil. Vi har også flere forsikringspartnere og hjelper deg å finne det tilbudet som passer deg og din bil best!


4. Rimelig og fleksibel frakt

Norge er et langt land! Når du finner din drømmebil hos oss, hjelper vi deg selvsagt med å finne god og rimelig frakt av bilen til der du bor.


5. Tilstandsrapport

Alle biler kontrolleres og takseres og får en tilstandsrapport utført av fagpersonell. Dermed har du dokumentasjon på bilens tekniske og kosmetiske tilstand.


6. Sommer- og vinterhjul

Våre biler er kjørt på nordnorske vinterveier og leveres med sommer og vinterhjul.


Finn din bruktbil her