– Ja, du kan trygt si at jeg ble overrasket. Det var flaks at jeg hadde puppene inne og hadde husket å kle på meg stillongsen. De ringte et par minutter før de kom, og jeg var akkurat kommet ut av dusjen og satt og ammet lillemann, ler Iselin hjertelig.

Hun er for tiden hjemme i permisjon med baby Elliot (3 måneder). Bilen hadde vært inne på en software-oppdatering og et lykteskift på Bil i Nords verksted. 

– Jeg går hjemme med en baby, og da tilbød Bil i Nord at de kunne hente og levere bilen hjem til meg. Per ringte og sa at han og Arne kom, men jeg ante jo ikke at det var snakk om Arne Hjeltnes. Det er en opplevelse jeg sjelden vil glemme, forteller Iselin.

Se video:

(Smittevern ble ivaretatt under intervjuet. Volvo-en og nøklene var desinfiserte under overrekkelse, i tillegg til at Arne Hjelnes hadde brukt håndsprit. Intervjuet var også ute i frisk luft på trappa til familien. Klikk her for å lese mer om Bil i Nords korona-tiltak).

Iselin Berglund forteller om en hyggelig stund på trappa utenfor huset.

– Det er en fantastisk service fra Bil i Nord at de henter og leverer bilen min, og det er selvfølgelig artig at det var Arne Hjeltnes som kom. Jeg ble bokstavelig tatt på senga!

Sjekk hvor enkelt det er å bestille time på verksted for bilen din.

KICK OFF: Årets kick off ble annerledes med en entusiastisk Arne Hjeltnes som reiser rundt til alle avdelinger for å spre inspirasjon og lage TV-sending. Her fra avdelingen i Harstad.

Underholdende TV-sending

Bakgrunnen for besøket hos Iselin Berglund er at Arne Hjeltnes den siste tiden har vært rundt på alle Bil i Nords ti avdelinger som et ledd i en digital kickoff for det nye året.

Resultatet fra rundturen vises som en times TV-sending for alle medarbeiderne og deres familier.

– Målet med kickoff-et er å oppsummere 2020 og sette retning for 2021. Arne Hjeltnes er en karismatisk, hyggelig og blid person, og vi deler verdiene som uhøytidelig og engasjert. Vi ønsket også å lage en sending med underholdningsverdi, og vise fram arbeidsplassen til familiene til våre over 250 medarbeidere, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Les også: Full gass under korona-krisen gir pangresultat

GUTTA PÅ TUR: Arne Hjeltnes, markedssjef Håvard Spikkeland og videofotograf Trond Tomassen i iNord har vært på tur til alle Bil i Nords avdelinger fra Tromsø i nord til Mosjøen i sør. Kokk Arne Brimi var også med på deler av turen.  

Gutta på tur i Bil i Nord-land

Etter å ha vært på Bil i Nords ti avdelinger fra Tromsø i nord til Mosjøen i sør er Arne Hjeltnes blitt en ihuga Bil i Nord-patriot.

– Jeg har møtt en fantastisk samling av trivelige nordlendinger som er opptatt av bil. Det er mye godt humør og mange faglige dyktige folk. Vi har opplevd god stemning, fantastisk vær med nordlys om kvelden og strålende sol om dagen. Det har vært et privilegium å få reise rundt i Nord-Norge, sier Hjeltnes.

Bil er naturligvis i hovedfokus når man reiser rundt i Bil i Nord-land, og Arne Hjeltnes har fått flere nye favoritter.

– Thor Drechsler som eier og gründet Bil i Nord kom og hentet meg i en nydelig Volvo 164. Det var en opplevelse å kjøre den. Jeg fikk også testet den nye helelektriske Volvo XC40, som er en spennende bil å kjøre.

Les også: Tina og John valgte Volvos første elbil

BOLLEMUS: Hos «Bakerinnen» i Harstad ble Arne Hjeltnes introdusert til gjærbaksten «bollemus». Det er en bolle med deilig hjemmelaget vaniljekrem, melisglasur og kokos. På toppen av vaniljekremen troner en sjokolademus. 

Elsker lokalmat

Arne Hjeltnes er også opptatt av lokalmat, og har fått smake på mange lokale delikatesser.

– Lokalmat er en viktig del av det å reise, og jeg fikk blant annet en nydelig bacalao på Leknes og i Harstad fikk jeg smake på den lokale varianten «bollemus» i Harstad, ler Hjeltnes.

– Dette var en turné som hadde alt: nordnorsk natur og mat, morsomme folk og fine biler!REKORD: Arne Hjeltnes intervjuer daglig leder Jan Hugo Svendsen og gründer Thor Drechsler til TV-sendingen som sendes til alle medarbeiderne og deres familier. 

REKORD: Arne Hjeltnes intervjuer daglig leder Jan Hugo Svendsen og gründer Thor Drechsler til TV-sendingen som sendes til alle medarbeiderne og deres familier. 

Rekordresultat i 2020

Da koronaen stengte Norge ned i midten av mars i fjor tok Bil i Nord-konsernet en viktig avgjørelse. De bestemte seg for å gi full gass i stedet for å stenge dørene. Det har gitt formidable resultater, og selskapet kan se tilbake på en rekordstor omsetning i 2020.

– Rekordresultatet skyldes den gode innsatsen fra alle våre medarbeidere, og vi ønsket å gjøre noe for å takke for innsatsen og gi motivasjon til et nytt år, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Arne Hjeltnes er ikke i tvil om at medgangen fortsetter i 2021.

– Det er full fart i Bil i Nord. De har hatt et fantastisk år i 2020, og jeg opplever alle som ekstremt motivert for å fortsette jobben. Det er et godt grunnlag for å bygge videre på det de har skapt. Dette er en offensiv og positiv gjeng.

Bil i Nord er Nord-Norges største bilforhandler, og har ti avdelinger over hele Nord-Norge: Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Leknes, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.