Volkswagen e-up!

e-up! - liten elbil med mange fordeler

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og en god rekkevidde på inntil 160 km.

 • e-up ! er liten i størrelse og stor på detaljer

  e-up! er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang. e-up! legger en demper på utslippene, men ikke på stilen: Den har slående C-formede LED-kjørelys i grillen, og blåfargen, som går igjen i mange detaljer, fremhever Volkswagen-logoen på e-up!. 15-tommers Blade lettmetallfelger med sorte hjulkapsler understreker bilens rene linjer.

 • Fjernstyrte funksjoner i e-up!

  Den helelektriske e-up! gir deg enkel tilgang til mange funksjoner. Du kan til og med planlegge den neste kjøreturen fra sofaen hjemme. Ettersom bilen har nett-tilgang, kan mange av bilens funksjoner på en enkel måte fjernstyres med Car-Net e-Remote. Med denne smarttelefon-appen kan du for eksempel regulere temperaturen i bilen, kontrollere batteriets ladenivå eller styre ladingen, alt fra sofaen hjemme. Du har også tilgang til informasjon om bilen.

 • e-up!

  Variant Karosseri Drivstoff Effekt E-merke CO2 NOx Pris fra Mnd.pris **
  EL Bybil EL 82
  A
  0 0 238 100 2 115

  * Leasing er månedspris basert på 4 år 15.000km/år, 20% startkapital.

  ** Månedspris er eksempel på billån på 8 år, 35% egenkapital

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord