Har du spørsmål om eller ønsker du å prøvekjøre en XPENG, klikk her!

Høy ytelse og datakraft

G9 kan kjøres opptil 570 km på en enkelt lading, og batteriet kan lades fra 10–80% på rundt 20 minutter. Dermed kan du kan bruke mer tid på veien. 

Den banebrytende datakrafen i G9 leveres av NVIDIA DRIVE Orin-chippen. Den sikrer at bilens intelligente kjøre- og sikkerhetsfunksjoner alltid utnytter det fulle potensiale av de 29 sensorer bilen har.

Kjenn forskjellen

Komforten og velværefølelsen kan økes betraktelig med ekstrautstyr som utsøkte seter i nappaskinn, hvor passasjersetet foran også har en elektrisk utfoldbar fotskammel. De øvrige setene kan også bestilles som ekstrautstyr med flere justeringsmuligheter, hvorav fire har varme- og kjølefunksjon (kun kjøling i forsetene) i tillegg til avansert massasjeprogram.

Praktiske løsninger og høy kvalitet

XPENG G9 innfrir de fleste norske elbilkunders forventninger når den kan leveres standard med elektrisk innsvingbart hengerfeste med tilstrekkelig hengervekt, i tillegg til mulighet for montering av takstativ med taklast på 75 kg samt takboks. Rattet er naturligvis oppvarmet og det samme gjelder for frontruten (nedre del), noe som er praktisk ved oppstart på kalde vinterdager.

Hold alle enhetene dine klare til bruk med G9s 4 USB-porter og 2 12 V-plugger.

XPENG-teknologi

Kraftig teknologi

XPILOT er vårt avanserte førerassistansesystem som bruker en rekke kameraer, radarer og sensorer for å tilby støtte på tre hovedområder: kjøring, parkering og sikkerhet. XPILOT benytter 5 høyoppløselige millimeterbølgeradarer, 12 ultralydsensorer, 4 surroundkameraer og 7 høyoppfatningskameraer for å gi en tryggere og mer sømløs kjøreopplevelse.

Med XPENG-appen kan sjåføren låse igjen og låse opp bilen sin, se batteristatus og kontrollere andre praktiske funksjoner.