Oppdatert rekkevidde! Oppdatert ladekapasitet! Oppdatert programvare! Dette er en ekte el-SUV godt egnet for Nord-Norge, en real allværs-bil med uovervinnelig framkommelighet.

Til en uslåelig pris på 1990,- i måneden og 110.000,- i innskudd får du en topputstyrt elbil der serviceavtale og vinterhjul er inkludert.

Ekte el-SUV med permanent firehjulstrekk og X-mode

Framkommelighet og pålitelighet er Subaru sitt kjennemerke. Nye Solterra AWD har selvsagt Subaru-DNA'et i behold. Modellen kommer med permanent firehjulstrekk som standard. Her har Subaru brukt all sin ekspertise innen AWD teknologien på sin første elbil.

Subarus app og ladefunksjoner vises fram

Smart lading med app

I tillegg til trådløs Apple CarPlay, Android Auto og trådløs lading* (Qi-standard) av smarttelefon kommer modellen med Subaru Care-app som standard. Appen kan fjernstyre flere funksjoner og programmere klimaanlegget, styre lading og lås opp og igjen dører. Med appen kan du også planlegge neste kjøretur og finne ladestasjoner langs ruten din

Detaljer
Motor, HKEl-motorer foran og bak, totalt 214 hk
RekkeviddeOpptil 416 km
Ladeeffekt150 kW
Batterikapasitet71,4 kWh
UtstyrsnivåerNordic AWD - Limited AWD - Sport AWD
Gir og drivverkAutomat
Ekstrautstyr eksteriørPanorama glasstak, hengerfeste, 20" hjul, 2-tone lakk
Ekstrautstyr interiørKunstskinn seter, oppvarmet ratt, trådløs mobillader, Harman Kardon-lydsystem
HjuldriftAWD, X-mode
Teknologi12,3" touchskjerm med navigasjon, Apple Carplay, Android Auto og mer

* Kjøp av ny Solterra AWD innen 1. 9.2023 inkluderer 3 års/ 45.000 km servicepakke, vinterhjul på alufelg og 18.000 kroner rabatt på bilens pris. Sammen med en rabattert rente i 3 år ved lån/leasing fra DNB, utgjør dette en besparelse på totalt 81.000 kroner.