Med første barnet på vei ble den gamle bilen rett og slett for liten. I tillegg til den kommende babyen, har den lille familien også en stor hund.

– Vi så at vi ikke hadde plass til både barnevogn og hundebur, og begynte å lete etter en ny bil. Vi trengte rett og slett en større bil, forteller Therese Sivertsen.

Familien hadde tidligere en Volvo V60, og Therese og samboeren var så fornøyd at valget raskt falt på en ny Volvo, bare større. Denne gangen ble det en Volvo XC90.

FORNØYD: Therese Sivertsen fra Gibostad på Senja er svært fornøyd med valget av ny bil. – Det er god kjørekomfort, sier hun.

Jobber i ambulansen

Therese bor på Gibostad på Senja, og jobber som sykepleier i ambulansen i Midt-Troms. Hovedstasjonen er på Finnsnes, og så har de mindre stasjoner i Ersfjord, Gryllefjord, Tranøy og Dyrøy.

– Jeg er opptatt av at vi kjører en trygg og sikker bil, og det ønsket er ikke mindre nå som vi venter barn. Det er et must!

–  Jeg er selv vokst opp med Volvo og vet at det er trygge biler, forteller Therese.

Se vår elbil-kampanje: Serviceavtale, forsikring og vinterhjul er inkludert i månedsprisen!

God kjørekomfort

I tillegg til sikkerhet er det et stort pluss at bilen er god å kjøre.

–  Volvoen er god å kjøre, og det er god komfort. Selv om det er en stor bil, så føles den ikke så stor. Jeg har god oversikt når jeg sitter i sjåførsetet, og det er lett å parkere.

Et stort pluss med bilen er at den er stor nok til at det er lett å trekke henger.

Få igjen! Trenger du en Volvo XC90 til ferien? Vi selger ut våre demobiler til god pris!

HUNDEBUR: Thereses samboer går på harejakt, og familien har en haldenstøver, en norsk jakthundrase.

Vært Bil i Nord-kunde lenge

Dette er Therese Sivertsens tredje Volvo, og hun har i mange år vært kunde hos Bil i Nord.

–  Vi fant bilen på Finn, og er utrolig glade for at vi kunne kjøpe den hos Bil i Nord her på Finnsnes, og slippe å kjøre langt for å komme på verksted, eller hvis det skulle være noe annet. Det er gjeve og dyktige folk her, smiler hun fornøyd.

Bilselger Frode Karolius forteller at Bil i Nord har over 300 brukte biler tilgjengelig, og hvis kunden finner en Volvo hos en annen forhandler, så kan Bil i Nord ordne både frakt og salg.

–  Det er en trygghet å kjøpe bilen gjennom oss. Kunden er sikret at bilen er gjennomgått og har papirene i orden, og de kan senere forholde seg til oss, sier Karolius.

Denne bilen har fortsatt nybilgaranti, og Therese håper familien kan ha bilen i mange år framover.

–  Volvo XC90 er en bil som koster mye, men den har god plass, mye utstyr, er trygg og sikker. Vi er er veldig fornøyde!

Vi øker ikke renten på våre bruktbiler. Se vårt gode utvalg!