Stina Olufsen er «fast» bilkjøper. Hvert femte år går hun inn døra hos bilforhandleren for å se etter ny bil.
– Jeg kan ingenting om bil, og derfor ønsker jeg å kjøre under garantien. Det er fem år siden forrige gang jeg kjøpte bil, og nå var garantien ute. Dermed kjøpte jeg ny bil, sier Stina Olufsen fra Tromsdalen.

Likte fargene
I slutten av mai hentet hun den nye bilen sin, en svart og rød Ford Fiesta hos Bil i Nord på Skattøra i Tromsø.

– Jeg er fornøyd med Ford, og liker hele bilen. Da jeg så fargene sort og rødt, syntes jeg det også var spreke farger. Den er liten og snop, billig i forbruk og i tillegg er den sikker. Alt i alt er jeg kjempefornøyd, sier Stina.

Hun jobber til daglig som personlig trener på Sats Elixia på Langnes, og bruker bilen kun for å kjøre til og fra jobb.

– Jeg merker at det er en sporty og rask bil. Den er liten, men jeg bruker den kun til bykjøring, så jeg trenger ikke noe større bil, sier den sporty treneren.

Sikker kjøring
Den forrige bilen, også det en Ford Fiesta, ble solgt nå i mai. I løpet av de fem årene Stina har hatt bilen, har hun kun kjørt 40.000 kilometer.

– Jeg kjører egentlig ganske lite. For meg er bilen kun en framkomstmiddel, jeg ønsker ikke noe mer enn det. Så lenge jeg kan kjøre fra a til b, er jeg fornøyd! For meg er det viktig at bilen er sikker og har et lavt forbruk. Det at den er tøff, er jo ett stort pluss.

Nå ser Stina Olufsen fram til nye fem år bak rattet på Ford Fiesta.

– Jeg synes det er trygt og godt å kjøre på garantien, så jeg er nok tilbake om fem år igjen, ler den glade treneren