Enten du skal på lang eller kort tur i ferien, er det lite som er så kjedelig som å få motorstopp og eventuelt tilbringe etterlengtede feriedager med bilen på verksted.

– En sjekk av bilen før sommerferien kan være en god og lønnsom investering, for det er surt å få motorstopp og bli stående, sier salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord Tromsø.

Ny bil gir trygghet

Dersom du tviler på om bilen din tåler en langtur, har Bil i Nord gode alternativer.

– Vi har en rekke ulike modeller som er leveringsklare før sommerferien. Flere av de nye Ford-modellene er også sterke nok til å trekke en campingvogn på 2-2,1 tonn, sier Ford-selger Roar Jensen hos Bil i Nord.

De nye bilene finnes i en rekke størrelser, uansett om du har liten eller stor familie.

– 7-seteren S-max har vunnet en rekke tester som beste familiebil og har både god plass i baksetet og svært god bagasjeplass, sier Jensen.

Inviterer til familiedager

Denne uka inviterer Bil i Nord på Ringveien (Skattøra) til Ford familiedager. Fra onsdag til lørdag er det utvidede åpningstider, det serveres pølser og is – og det gis ekstra gode rabatter.

Klikk her for å lese mer om Ford familiedager

Åpningstider under Ford familiedager:

Onsdag 8-19

Torsdag 8-19

Fredag 8-17

Lørdag 10-16

– Det er ekstra gunstig å kjøpe Ford akkurat nå, for staten øker avgiften på disse bilene om kort tid. I tillegg gir vi en ekstra «ferie»-rabatt, og vi har også en spesiell familiegave på lur, smiler Roar Jensen og røper at denne gaven er noe barna spesielt vil ha glede av på lange kjøreturer.

I tillegg til rabatter får Ford-kjøpere kampanjepris på leasingrente – på kun 1,99 prosent.

NY VAREBIL: Nye Ford Transit Custom fås i ulike varianter, blant annet en sporty utgave, forteller Ford-selger Roar Jensen.

Presenterer ny varebil

I tillegg til leveringsklare personbiler, har Bil i Nord også fått inn den nye varebilen fra Ford – nye Transit Custom.

– Nye Transit Custom har en rekke nye egenskaper, blant annet nye LED kjørelys, nytt interiør, berøringsskjermer og automatgir. Samtidig har varebilen bevart sin store lastekapasitet og er svært driftssikker. Interiørmessig er det som om man har flytta en personbil inn i en varebil. Den finnes i både kort og lang versjon, sier Roar Jensen.

Nye Ford Transit Custom passer alle typer næringer, og lasterommet kan bygges akkurat etter kundes behov.

Les også: Tre elektrikere får nye varebiler

BIL-KONTOR: Bedre kontorplass enn Ford Transit Custom skal du lete lenger etter - her er all komforten fra en personbil - pluss litt til.