– Volvo Selekt er et sertifiseringsprogram for brukte Volvoer, forteller salgssjef for brukte biler ved Bil i Nord Tromsø, Brynjar Yttregaard.

– Det er flere elementer som avgjør om vi kan sette Volvo Selekt-«stempelet» på bilen. Det handler om hvilken teknisk- og kosmetisk stand bilen er i, samt servicehistorikken, forteller Yttregaard.

Hver Selekt-bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. Det brukes kun originaldeler, slik at Volvoen forblir 100% ren Volvo. Bilene oppdateres også med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne, og sørger for at Selekt-bilen har best mulig funksjonalitet, og at alle sikkerhetsfunksjoner er oppdatert.

– Kjøper du en Volvo Selekt-bil, får du en premium bruktbil, sier bruktbilsjefen.

Les også: 5 biler som passer perfekt til vinteren.

HØYE KRAV: Hver Volvo Selekt-bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende, forteller Brynjar Yttregaard ved Bil i Nord Tromsø.

Garanti

Et av de store plussene med Volvo Selekt er garantiordningen. Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt Garanti, som er en av de mest omfattende garantier tilgjengelig.

– Volvo Selekt-biler kan leveres med en nybilgaranti på opptil 7 år/150.000 kilometer. I realiteten kan du altså kjøre ut med en bruktbil med bedre garanti, enn om du hadde kjøpt helt ny bil, forteller Yttregaard.

– Og denne garantien gir dekning i hele Europa, legger han til.

Enkelt og raskt

Per i dag har Bil i Nord-konsernet inne cirka 50 bruktbiler som er Volvo Selekt-sertifisert. Tilgjengelig er både XC90, V60, XC60, XC40, S90, V90 og V40.

– Finner man en bruktbil man liker, får vi til kort leveringstid. Vi kan hjelpe kunden med innbytte og takst, samt at vi tilbyr både finansiering og forsikring, sier Yttregaard.

Dersom for eksempel en kunde i Tromsø forelsker seg i en bil som står på Sortland, er det ingen problem.

– Da tilbyr vi fraktfri levering – det vil ikke koste deg noe ekstra, uansett hvor i Norge du bor.

Les også: Her er bilen som takler nordnorsk vinterføre!

Inkludert veihjelp

Som Volvo Selekt-kunde får man også tilgang på 12 måneder med Volvo Veihjelp.

Uansett hvor i Europa du kjører, vil du ha tilgang på assistanse 24 timer i døgnet. Enten du får et punktert dekk, står fast langs veien, eller havner i en trafikkulykke, så kan du alltid stole på at Volvo hjelper deg.

Les også: Er bilen din 5 år, eller eldre? Slik passer du best på den!

Mange brukte Volvoer

Totalt har Bil i Nord-konsernet for tiden inne rundt 150 brukte Volvoer, derav en tredjedel altså går inn under Volvo Selekt.

– Vi har utrolig mange flotte bruktbiler spredt på avdelingene våre, og vi har så godt som alle modeller inne, forteller Yttregaard.

– Det er ikke alle bilene som kan få Volvo Selekt-stempelet, selv om de er i god stand, og er veldig fine. Dersom det er tekniske, eller kosmetiske mangler på bilene, kan det utbedres, men servicehistorikken kan vi dessverre ikke gjøre noe med. Det kan gjøre at bilen ikke treffer de strenge kravene til å bli del av Volvo Selekt, sier han.

– Volvo Selekt skal være et ekstra kvalitetsstempel.

Les også: Endelig er Volvos nyeste elbil i Nord-Norge!

VEIHJELP: Som Volvo Selekt-kunde får man tilgang på 12 måneder med Volvo Veihjelp, uansett hvor i Europa man kjører.

XC90-kampanje

For tiden kjører også Bil i Nord en kampanje der de selger ut sine demobiler av modellen XC90 T8. Dette er helt nye biler med lav kilometer, og det er en strålende sjanse til å skaffe seg en fantastisk bil, uten leveringstid.

– Dette gir deg en unik mulighet til å få ny, ferieklar bil helt uten ventetid! Alle bilene er godt utstyrt, og du velger selv om du vil lease eller kjøpe bilen, sier Yttregaard.

Volvo XC90 T8 er en stor SUV med syv seter, som er bygget med både familien og kloden i tankene. Det velprøvde hybridsystemet yter fra 390 hestekrefter, og gir deg opptil 69 km elektrisk rekkevidde.

Les mer om kampanjen her!