Volvo-selgeren ved Bil i Nord Tromsø  er ikke i tvil om at han vil anbefale Volvo til nordnorske kunder, som skal ut og kjøre på nordnorske vinterveier.

– Volvo leverer trygge og gode biler – sikkerhet er en av kjerneverdiene deres, legger han til.

Volvo jobber hele tiden med å gjøre bilene sine sikrere, og deres visjon er at ingen skal bli alvorlig skadet, eller miste livet i en ny Volvo.

Slå til på kampanje

2020 nærmer seg med stormskritt, men du har fortsatt et par uker på deg til å slå til på Bil i Nords høstkampanje. Kampanjen går ut på at du kan lease en rekke nye Volvo-modeller til 0,99 prosent rente*.

Plug-in Hybrid-modellene som er med i rentekampanjen er XC90 T8, S90 T8, V90 T8, XC60 T8 og V60 T8.

I tillegg til Plug-in hybridene, er det også noen diesel-modeller med i kampanjen, nemlig V90 og V60 Cross Country, og XC40 D4 AWD.

I kampanjen stilles det krav til innskudd.

– For denne kampanjen stilles det krav til et innskudd på 99.990 på alle modeller.

Firehjulstrekk

Stort sett alle Volvos modeller kan leveres med firehjulstrekk (AWD), noe som kan være en stor fordel på utfordrende vinterveier.

Volvo XC40

– Med en lang vinter, og utfordrende kjøreforhold er det absolutt en fordel med firehjulsdrift for å komme seg frem der man ønsker, sier Rørnes.

Volvo On Call

I tillegg trekker Rørnes fram appen Volvo On Call som en fordel på vinteren.

– Med appen kan man fjernstarte varmen i bilen. Da slipper man å skrape rutene for is og snø, og i tillegg kan man sette seg inn i en varm og god bil. Det er deilig, når det er kaldt ute, mener han.

Så lenge man har mobildekning, kan man sette i gang varmen på bilen fra hvor som helst.

I tillegg kan man forhåndsplanlegge tidspunkter man ønsker å starte oppvarmingen av bilen.

Bakkeklaring

Flere av modellene som er med i kampanjen – SUVene og Cross Country-modellene, passer perfekt for nordnorske vinterforhold med sin høye bakkeklaring.

Aleksander Rørnes

­– Men alle våre modeller vil takle nordnorske vinterveier veldig bra, legger Volvo-selger Aleksander Rørnes til.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen

Rentebetingelsen (0,99%) gjelder ved kontraktsinngåelse innen 31. desember 2019. Kjørelengde 15 000 km per år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt- og levering hos forhandler. Etablering av avtale med kr. 4 763,- er inkludert i totalpris. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.