Bil i Nord utlyser nå flere stipend for ungdom i Nordland, Troms og Finnmark på 10.000 kroner – i tillegg til garantert jobb.

Ettermarkedssjef Morten Skouge i Bil i Nord etterlyser lærlinger som er nysgjerrig og interesssert i bilfag.

Etterlyser lærlingerSelskapet er Nord-Norges største bilkonsern og har ti avdelinger i Nord-Norge.

– Vi er i vekst og trenger stadig flere engasjerte medarbeidere med rett kompetanse. Hos oss får du en spennende og dynamisk arbeidsplass med engasjerte kollegaer og stort rom for utvikling, sier ettermarkedssjef Morten Skouge i Bil i Nord.

Gjennom konkurransen ønsker Bil i Nord å stimulere flere til å velge bilfag som yrkesretning.

– Vi håper flere velger bilfag. Selv om bilbransjen endrer seg kraftig de neste årene, vil bil alltid være der og aspekter ved bil vil alltid kreve menneskelig kontakt og kompetanse. Du trenger ikke være den beste på skolen for å søke på stipendet, men du må være den hardeste arbeideren i rommet, den som står opp tidlig og virkelig ønsker å ha jobb! Du må være klar for å bli et medlem av Nord-Norges største bilforhandler Bil i Nord, sier Skouge.
 

Konkurranseregler:

  1. Søkeren må ha avsluttet ungdomsskolen, har planlagt å begynne eller er begynt på bilfag under videregående opplæring.
  2. Søkeren må ha bostedsadresse i Nord-Norge.
  3. Søknaden må sendes skriftlig
  4. Søknaden må inneholde følgende to punkter:
    1. Hvorfor vil du jobbe i Bil i Nord?
    2. Hvorfor vil du bli mekaniker?
    3. Kort beskrivelse av deg selv.

Lærlingene hos Bil i Nord.Vi garanterer jobb og et stipend på 10.000 kroner til flere personer som går ut av ungdomsskolen og tildeles læreplass hos oss. Stipendet forutsettes at læretiden fullføres i Bil i Nord og fagprøves bestås. Halvparten av stipendet utbetales første arbeidsdag som lærling, og resterende når lærlingtiden er fullført og fagbrevet bestått.

Søknadsfrist: 23. mars 2018

Spørsmål om stipendene kan stilles til ettermarkedssjef Morten Skouge telefon 928 88 360. Er du interessert? Send en søknad per epost til morten.skouge@bilinord.no.