Volkswagen Sharan

Nye Sharan er storfamiliens førstevalg.

I den nye Sharan er alt lagt til rette, både for planlagte familieaktiviteter og spontane utflukter. Familien får både fleksible løsninger i kupeen, elektriske skyvedører og førsteklasses komfort på alle tre seterader

  • Den fleksible kupeen i Sharan gir stor bagasjeplass

    Sharan byr på stor bagasjeplass. 7-seteren rommer opptil 2297 liter. EasyFold-funksjonen bidrar dessuten med fleksible og enkle løsninger. Familiebilen er perfekt for transport av store og uhåndterlige gjenstander, enten du er på flyttefot eller skal på storhandel. Med EasyFold-funksjonen kan du slå ned setene i andre og tredje seterad med en enkel håndbevegelse. Du får da et flatt bagasjeromsgulv med et lastevolum på 2297 liter.

  • Sharan er både en stilig og praktisk familiebil

    Sharan er en praktisk familiebil som egner seg godt til alle dine daglige gjøremål. Den stilfulle kupeen utstråler høy kvalitet fra A til Å, og tilfredsstiller hele familiens behov. Den robuste og praktiske kupeen til en familiebil kan også ha en elegant og stilfull side. Sharan Highline leveres med slitesterke setetrekk i fin Alcantara. Standardutstyret inkluderer et elegant utformet førersete med seks justeringsmuligheter.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord