Volkswagen Caddy Maxi

Den perfekte følgesvennen i hverdagen.

Caddy Maxi kan tilpasses de fleste situasjoner. Den er like praktisk når to personer skal ut og handle, som når en familie på fem skal på ferie eller en ungeflokk på seks skal kjøres til barnebursdag. En perfekt allrounder.

  • En kupé med store tilpasningsmuligheter

    Det er forskjell på hverdag og helg. Derfor kan seteryggen i andre seterad enkelt slås ned. Setene kan også vippes forover og ved behov tas helt ut. På den måten kan du få plass til både større innkjøp og mindre møbler. Den lave kanten og det flate gulvet i bagasjerommet gjør det enkelt å laste og losse. Når du slår seteryggen helt ned, utvides lastelengden i kupeen til hele 3,01 m.

  • Last og loss, akkurat slik du vil

    Volkswagen Caddy er en fleksibel bil, som gjør lasting og lossing til en meget enkel oppgave. Bakluken med vindu er lett å åpne med én hånd. Når den står åpen, beskytter den deg mot regn og sterk sol mens du laster eller losser. Et tredje bremselys er integrert over bakluken. Alle bakluker er utstyrt med det nye softtouchlåsesystemet. Lastekantbeskyttelse i form av en list i robust plast beskytter den lakkerte støtfangeren mot riper ved lasting og lossing.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord