Volvos lille elbil har tatt Norge med storm og nå tilbyr EX30 AWD til leasing med 4,99% rente.

Denne modellen har firehjulstrekk, hele 422 hestekrefter og det ettertraktede utstyrsnivået Plus.

En brukervennlig og smart bil

Enklere og flere tilpasningsmuligheter for kontroller og skjerm gjør kjøringen mindre komplisert og mer brukervennlig. Midtdisplayet (12,3 tommer) gir føreren opplysninger som trengs innenfor synsfeltet og kontrollene på Senterdisplay samme skjerm.

Livet bør ha mindre sveiping og digital scrolling. Derfor er EX30 utstyrt med et grensesnitt som føreren selv justerer for bedre kontroll. Skjermen har en egen Calm-funksjon som baer viser den mest nødvendige førerinformasjonen. Som andre Volvoer kommer bilen med Google innebygget. Få appene du liker best, som Google Assistant, Google Maps og mer fra Google Play, rett i bilen for en sømløs opplevelse.

Med din egen EX30-app justerer du klimaanleggets innstillinger, styr alt av lading, oppdater og oppgrader programvare, still inn reiseruten din og mye mer.

Funksjoner

En bil som både tar vare på deg og på miljøet

Volvo EX30 kommer med siste versjon av alle de kjente sikkerhetssystemene fra Volvo. Driver Assistance og sikkerhetsinnovasjoner, designet for å holde deg og andre trygge i trafikken.

EX30 er også utstyrt med en avansert sikkerhetsfunksjon som gjør at føreren og passasjerene ikke åpner døren mot syklister som kommer bakfra.

EX30 har til dags dato lavere CO2-utslipp enn noen annen bil fra Volvo, og bruker fornybare og resirkulerte materialer på nye måter. Av dekoren er omtrent 30 prosent fremstilt av resirkulert plast, og resirkulerte overflater som kan gjenvinnes. Av alle resirkulerte stål- og plastdeler i en EX30, utgjør aluminium omtrent 25 prosent og stål 17 prosent.EX30 sikkerhet

Tilbudet gjelder t.o.m. 31. mai eller så lenge lageret rekker.