Oppgraderer du din Volvo med Polestar effektoptimering får du tyve års utvikling og erfaring fra racing under panseret! Teknikken er utviklet i samarbeid av ingeniører hos Polestar og Volvo. Ved normal kjøring påvirkes ikke bilens forbruk av oppgraderingen, og utslippsnivåene vil heller ikke påvirkes.
 

Kan min Volvo effektoptimeres?

De aller fleste nyere Volvo modeller kan gjennomgå Polestar effektoptimalisering. Det er også mulig å få optimaliseringen utført på nye biler før levering. Sjekk her om din Volvo kan optimaliseres.
 

Få optimalisert din Volvo på 60 minutter - Bestill i dag

Fyll inn din bils registreringsnummer og km.stand nederst på denne siden for å bestille polestar-optimering av din Volvo. På neste side fyller du inn at du ønsker polestar-optimering under "Andre verkstedtjenester".

Det tar omtrent en time å montere våre optimaliseringer på et av våre verksteder. Den originale garantien og serviceintervallene påvirkes ikke. Våre forhandlere er sertifisert for å gjennomføre denne optimaliseringen.

Dersom du har spørsmål om Polestar-optimering og hvordan dette vil påvirke din Volvo eller hva det koster, så ta kontakt med din nærmeste Bil i Nord-forhandler.
 

Ansvar ved optimalisering

Når man optimaliserer en bil innebærer det at bilens tekniske spesifikasjoner endres i forhold til det som er registrert i vognkort og offentlige kjøretøy registre. Dette betyr at bilen må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du må selv sørge for at vognkortet blir oppdatert. Dette gjøres enkelt med et besøk på en av vegvesenets trafikkstasjoner.

Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta et vedtak. Dette vedtaket fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Har du spørsmål rundt disse formalitetene så spør våre folk eller les mer på Vegvesenets regelverk for oppbygging av bil i forkant.