Oppgraderer du din Volvo med Polestar effektoptimering får du tyve års utvikling og erfaring fra racing under panseret! Teknikken er utviklet i samarbeid av ingeniører hos Polestar og Volvo. Ved normal kjøring påvirkes ikke bilens forbruk av oppgraderingen, og utslippsnivåene vil heller ikke påvirkes.
 

Kan min Volvo effektoptimeres - og hva koster det?

De aller fleste nyere Volvo modeller kan gjennomgå Polestar effektoptimalisering. Det er også mulig å få optimaliseringen utført på nye biler før levering. Sjekk her om din Volvo kan optimeres.

Volvos nyeste modellrekke: XC40, XC60, XC90, S60, V60, S90 og S60 fra ca 2017 og senere.
Polestar optimering kr 9900,-

Eldre modeller (Se liste her)
Polestaroptimering kr 6900,-
 

Optimer din Volvo - Bestill i dag

Fyll inn din bils registreringsnummer og km.stand nederst på siden for å bestille Polestar-optimering av din Volvo. På neste side fyller du inn at du ønsker polestar-optimering under "Andre verkstedtjenester".

Dersom du har spørsmål om Polestar-optimering og hvordan dette vil påvirke din Volvo eller hva det koster, så ta kontakt med din nærmeste Bil i Nord-forhandler.
 

Ansvar ved optimalisering

Når man optimaliserer en bil innebærer det at bilens tekniske spesifikasjoner endres i forhold til det som er registrert i vognkort og offentlige kjøretøy registre. Dette betyr at bilen må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du må selv sørge for at vognkortet blir oppdatert. Dette gjøres enkelt med et besøk på en av vegvesenets trafikkstasjoner.

Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta et vedtak. Dette vedtaket fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Har du spørsmål rundt disse formalitetene så spør våre folk eller les mer på Vegvesenets regelverk for oppbygging av bil i forkant.