Opel Vivaro

Maksimal effektivitet og funksjonalitet. Vivaro varebil er det ultimate kontoret på hjul.

I tillegg til å være bygget for kvalitet og pålitelighet fra grunnen, har Opel Vivaro et design som fremhever en robust og stilfull holdning. Utvendig har Vivaro en kraftig kromgrill og særegen vingesignatur på frontlyktene.

  • Nyttelast som lønner seg.

    Hvis du har stor og tung last, er Vivaro varebilen for deg. Denne varebilen leveres i to akselavstander, og er robust, pålitelig, fleksibel og romslig. Som for alle øvrige Opel varebiler, er høyeste nyttelast alltid standard. Høy nyttelast opptil 1,2 tonn (inkl. fører 75 kg). Lang last opptil 2 537 mm eller 2 937 mm (L2). Lastebredde mellom hjulbuer 1 268 mm. 5,2 m³ til 6,0 m³ maksimalt lastevolum. Skilleveggluke utvider lastelengden opptil 4,15 m (L2)

  • Utviklet for å få jobben gjort

    Opel Vivaro har alt som trengs for få jobben gjort. Et dynamisk og tiltalende utseende, en komfortabel kupé og et romslig lasteområde. Pålitelighet, god drivstofføkonomi og det tilgjengelige service- og vedlikeholdsprogrammet FlexCare sørger for at din Opel Vivaro alltid er klar for jobb. Som alle Opel sine biler, er Vivaro utviklet og produsert med høy fokus på kvalitet i alle ledd. Nå med utvidet Norgesgaranti.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord