Tiden da en elektrisk bil bare var egnet til korte turer er historie. Med sin rekkevidde på over 500 km på en lading, fortsetter Ampera-e der de fleste andre elektriske biler stopper. Ampera-e gir deg en helt unik kombinasjon: En miljøvennlig elektrisk bil med akselerasjonen til en sportsbil som gir deg frihet til å dra dit du vil – uten å bekymre deg for flatt batteri.

  • Alltid tilkoblet

    Ampera-e er utstyrt med den nyeste versjonen av Opels infotainmentsystem IntelliLink som med full støtte for Apple CarPlay og Android Auto, gir sømløs tilkobling av smarttelefoner. Dermed har du full tilgang til din favorittmusikk, og andre tjenester direkte fra den store berøringsskjermen.

  • Romslig og sikker

    Med sine 417 centimeter imponerer ikke Ampera-e bare med sin rekkevidde. Den gir også rikelig med plass til fem personer og har et bagasjerom på 381 liter, noe som helt klart er over snittet for biler av samme størrelse. Med baksetene nedfelt er bagasjeromsvolumet på hele 1274 liter. Takket være det slanke designet, passer det kraftige 60 kWt batteriet perfekt inn i bilen. Batteries plassering under setene gir ikke bare Ampera-e ekstra god plass innvendig, men forbedrer også kjøreegenskapene og sikkerheten.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord