Volkswagen Transporter

Profesjonell tvers gjennom.

Transporter har 65 år på baken, noe som har resultert i kontinuerlig forbedring av varebilen for å gjøre den til et effektivt arbeidsverktøy på tvers av bransjer og yrker.

  • God sikring av last lastsikkerhet

    Transporter har smarte løsninger for bedre sikring av lasten. Det finnes også flere norskmonterte løsninger for ytterligere beskyttelse av varerommet. Varerommet har som standard en halvhøy kledning. Etter ønske kan det leveres robuste kledningsplater fra gulv til tak, noe som kan være en god investering for å sikre karosserisidene for kostbare skader. Platene leveres i kunststoff eller trefiberplater. Surreskinner kan leveres på begge sideveggene og skilleveggen. Surreskinnene inkluderer heldekkende kledning fra fabrikk.

  • Maksimal fleksibilitet.

    Med høy kvalitet på interiøret og et stort varerom er Transporter varebil fleksibel og fullpakket med smarte funksjoner og praktisk utstyr. I denne varebilen får du plass til nyttelast på inntil 1,3 tonn og bilen leveres med ekstra skyvedør for å gjøre lasting av varer inn og ut av varebilen så enkelt som mulig. Dette er en varebil med 3 seter og en kupé som kan tilpasses dine behov - velg mellom to enkeltseter eller dobbelt passasjersete foran.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord