Volkswagen Touran

Touran er den perfekte familiebilen med 7 seter.

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Den nye Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser.

  • Interiøret i Touran er like fleksibelt som deg

    Familiebilen tar daglige utfordringer på strak arm med nok plass til mange passasjerer, tre barneseter, stor bagasjeplass og fleksible løsninger. Familie og venner sitter godt i de tre enkeltsetene i andre seterad og de to enkeltsetene, i tredje seterad. Den flate midttunnelen i andre seterad gjør det enkelt å bevege seg gjennom kupeen, og personen på midtsetet får god plass til beina. Easy Entry gjør det lett å komme til tredje seterad.

  • Touran er en allsidig og moderne familiebil

    Familiebilen Touran har et allsidig og moderne utseende med stor bagasjeplass og passasjerplass innenfor kompakte ytre mål. Volkswagen Touran tar seg alltid godt ut, ikke minst på grunn av de store glassflatene som strekker seg langs hele siden på bilen. Taklinjen skrår litt nedover mot hekken og gir bilen et dynamisk og selvsikkert utseende. Den markante karosseriformen kombinerer sjenerøs plass med kompakte former og smidige kjøreegenskaper.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord