Volkswagen Tiguan

Tiguan - en tøff SUV og en praktisk familiebil

Uansett hvor ferden går vil motorene med høyt dreiemoment, firehjulsdriften 4MOTION og de ulike kjøreprofilene gi deg full kontroll over bilen og ikke minst gi deg mye moro bak rattet.

  • Tiguan gir et overbevisende førsteinntrykk

    Tiguan gjør inntrykk, og ikke bare ved første møte. Designet i Tiguan appellerer både til fornuft og følelser. Uansett hvor bilen befinner seg, sørger de markante proporsjonene for et kraftfullt uttrykk. Tydelige konturer og skarpe linjer gir Tiguan en markant design som lover mye og som innfrir. Det nye designspråket videreføres i kupeen, og alt er lagt til rette for et formidabelt førsteinntrykk.

  • Tiguan med offroadpakke – allsidighet på sitt beste

    Takket være offroadpakken kan du kjøre på grus- og jordveier med stil. Den fargekodede offroad-støtfangeren har et sporty utseende og en større rampevinkel som gjør det enklere å forsere helninger i terrenget. For ekstra beskyttelse inneholder off-road pakken også drivverkbeskyttelse - en plate montert under motor og girkasse. Dekoren på innstegslistene med offroad-logo er både iøynefallende og en lekker detalj.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord