Volkswagen Tiguan Allspace

Tiguan Allspace - en stor SUV som er klar for eventyr.

I den nye familiebilen Tiguan Allspace vil du føle deg hjemme, både på svingete fjellveier og langs langstrakte kystveier. Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk og svært god plass.

  • 7-seter familiebil

    Den nye Tiguan Allspace SUV er 215 mm lengre enn Tiguan SUV og akselavstanden er økt med 109 mm. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med både 7 seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, Tiguan SUV, når familien skal på tur.

  • Med offroadpakken er du klar for alle eventyr

    SUV-en Tiguan Allspace er godt rustet når du setter kursen ut i terrenget og møter på ulike hindringer. Med offroadpakken, som er ekstrautstyr, kan du kjøre på veier uten fast dekke med knusende ro. Frontstøtfangeren i bilens farge har høyere slippvinkel og understellsbeskyttelsen bidrar til beskyttelse av motoren. Bilens flotte og tøffe utseende understrekes også av dekoren på innstegslistene foran med offroadlogo.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord