Volkswagen T-Roc

T-Roc - en spennende og sporty SUV - endelig klar for bestilling.

Har du sansen for god design og unike detaljer? Volkswagen utvider SUV-familien og lanserer en av våre mest spennende nyheter, T-Roc SUV. Den nye SUV-en er Tiguans sporty lillebror - en liten SUV på størrelse med en Golf.

  • Gi T-Roc SUV et sportslig inntrykk

    Med T-Roc SUV Sport gjør du stort inntrykk. Denne utstyrsversjonen omfatter mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast. Bak på bilen understrekes den selvsikre holdningen av de mørkerøde LED-baklyktene. Også bakruten og de bakre siderutene er mørke. Ønsker du å forsterke det sportslige uttrykket kan du legge til GT-pakke (ekstrautstyr) hvor det sorte taket og ambientebelysningen skaper en behagelig atmosfære i bilen.

  • Uttrykksfullt design i hverdagen

    Stylingpakke gir deg stor designmessig frihet, både når det gjelder karosseriet og kupeen. Du kan blant annet velge et sortfarget alternativ til de glanspolerte 17-tommers Mayfield lettmetallfelgene som leveres som standard. Du kan også velge tofarget lakk i ulike kombinasjoner for å fremheve din stil. Den stilsikre siden til T-Roc Design fremheves også av detaljer i krom, blant annet dekoren på grillen i sort struktur og de trapesformede enderørene.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord