Volkswagen Polo

Den nye Volkswagen Polo – småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende.

Den nye Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på.

  • Den nye Volkswagen Polo har et selvsikkert utseende

    Den nye Volkswagen Polo har et sportslig og markant utseende. Det lange panseret på bilen får fronten til å virke mer dynamisk, og takket være de horisontale linjene ser den også bredere ut. Det sportslige uttrykket, de kompakte målene og de korte overhengene lover deg mye kjøreglede. Kommer i modellene Trendline, Businessline, Highline og GTI.

  • Mer rom for komfort i den nye Volkswagen Polo

    Noen av høydepunktene i kupeen på den nye Volkswagen Polo er ambientebelysningen, setene med korsryggstøtte og den nye dekoren. Til tross for at Volkswagen Polo er en småbil, så har den vokst seg betydelig større. Bilen har god takhøyde og mer plass til beina for både fører og passasjerer, og ikke minst plass til mer bagasje. Businessline har ekstra god plass, i Trendline har sikkerheten førsteprioritet , og Highline byr på høy komfort og ekstra elegant design.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord