Volkswagen Passat

Passat stasjonsvogn – like allsidig som du er.

Passat stasjonsvogn er en familiebil som har alt du trenger av fleksible løsninger og bagasjeplass. Stasjonsvognen er dessuten full av moderne teknologi, og har aldri hatt så mange førerassistentsystemer for økt komfort.

  • Passat Alltrack - overlegen i all slags terreng

    Volkswagen Passat Alltrack tar utfordringer på strak arm. 4MOTION firehjulstrekk med høyt dreiemoment og det spesielle offroad-kjøreprogrammet sørger for at du kommer vel frem, også når du befinner deg utenfor allfarvei. Passat Alltrack har et røft og sporty design, og bruksmulighetene er nesten ubegrensede. Passat Alltrack sitt sporty og robuste ytre bekreftes også i interiøret med moderne designelementer laget av rustfritt stål, krom og aluminium.

  • Passat stasjonsvogn har stor bagasjeplass

    En av de største fordelene til den nye Passat stasjonsvogn er det romslige bagasjerommet med fleksible løsninger, som gjør det enkelt å laste bilen og som holder små og store gjenstander på plass. Bagasjerommet på Passat stasjonsvogn rommer 650 liter, og plassen kan økes til 1780 liter ved å slå ned bakseteryggen. Et av høydepunktene blant ekstrautstyret er bagasjesystemet med en strammestropp festet til en skinne og det flyttbare bagasjeromsgulvet.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord