Volkswagen Golf GTE

Golf GTE – en hybridbil som imponerer deg.

Volkswagen Golf GTE er en ladbar hybridbil, som garantert gir deg mye kjøreglede. Den effektive teknologien som ligger bak en hybridbil kombinerer turboladet bensinmotor og elektrisk motor, slik at kreftene utnyttes best mulig.

  • Et sporty og elegant utseende

    Den ladbare hybridbilen Golf GTE er veldig smidig og svært elegant. Både den strømlinjeformede fronten og den sportslige bakparten understreker det dynamiske uttrykket. Fronten med lukket grill og blå dekorstriper viser at Volkswagen Golf GTE er en smidig og aerodynamisk hybridbil. Den blå dekorlisten som fortsetter inn de dynamiske LED-hovedlyktene, står perfekt til Volkswagen-logoen som dekker ladekontakten.

  • GTE-modus gir maksimal effekt

    Du får maksimal effekt på din hybridbil med kun ett trykk på GTE-knappen. Du trenger bare trykke på én knapp for å velge ren elektrisk kjøring eller en kombinasjon av elektromotor og forbrenningsmotor. I GTE-modus kombineres kraften fra begge motorene, slik at du får ekstra høyt dreiemoment. Ved å kombinere elektromotoren og TSI-motoren med direkte bensininnsprøytning får du en ekstra «boost» – og den typiske motorlyden som ikke er til å ta feil av.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord