Volkswagen e-up!

e-up! - liten elbil med mange fordeler

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og en god rekkevidde på inntil 160 km.

  • e-up ! er liten i størrelse og stor på detaljer

    e-up! er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang. e-up! legger en demper på utslippene, men ikke på stilen: Den har slående C-formede LED-kjørelys i grillen, og blåfargen, som går igjen i mange detaljer, fremhever Volkswagen-logoen på e-up!. 15-tommers Blade lettmetallfelger med sorte hjulkapsler understreker bilens rene linjer.

  • Fjernstyrte funksjoner i e-up!

    Den helelektriske e-up! gir deg enkel tilgang til mange funksjoner. Du kan til og med planlegge den neste kjøreturen fra sofaen hjemme. Ettersom bilen har nett-tilgang, kan mange av bilens funksjoner på en enkel måte fjernstyres med Car-Net e-Remote. Med denne smarttelefon-appen kan du for eksempel regulere temperaturen i bilen, kontrollere batteriets ladenivå eller styre ladingen, alt fra sofaen hjemme. Du har også tilgang til informasjon om bilen.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord