Volkswagen Crafter

Mer praktisk, økonomisk og innovativ enn noen gang.

Med den nye Crafter har vi laget en varebil med 3 seter som du ikke finner maken til. En helt nyutviklet kassebil som kombinerer brukervennlige transportløsninger og maksimal kostnadseffektivitet.

  • Finn varianten som best passer dine behov

    Med to ulike akselavstander, tre lengder, og tre takhøyder og to seteløsninger å velge mellom er Crafter varebil like allsidig som de potensielle bruksområdene er varierte. Med en Crafter har du mulighet til å skreddersy bilen til å passe dine individuelle krav. Den nye Crafter er en varebil med 3 seter som er laget for å hjelpe deg å gjøre en god jobb. Avhengig av hvilken utgave du velger, rommer varerommet 4 til 6 europaller, 8 med skappåbygg.

  • Tilpass lasterommet slik du ønsker

    Den nye Crafter varebil er den eneste varebilen i sin klasse som leveres med karosseri klargjort for montering av serviceinnredning som standard. Crafter er som standard klargjort med en rekke sekskantede hull til M6-skruer over og langs vinduene for å forenkle monteringen av hyllesystemer. Det er 100 mm avstand mellom hullene. Crafter kan leveres med 8 mm tykt tregulv i varerommet, noe som gir optimalt underlag for lasten.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord