Volkswagen Caddy

Norges mest populære varebil.

Caddy har vært Norges mest populære varebil i mange år. En av årsakene er at du får mye bil for pengene. Caddy er praktisk, fleksibel og allsidig - og kan leveres med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir og innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer.

  • Intelligente løsninger for sikring av last.

    Et robust, sortlakkert stålgitter beskytter de sidehengslede bakdørene når du frakter store og tunge gjenstander. Det er seks surrekroker i varerommet. Disse er skrudd fast til gulvet i varerommet og kan vippes opp. Ved hjelp av slitesterke stropper kan du dermed enkelt feste verktøy og materialer på riktig måte. Over høyre hjulkasse i varerommet er det en oppbevaringsboks med plass til småverktøy, refleksvester og hansker.

  • Utform varerommet slik du selv ønsker.

    I Caddy varebil kan du velge mellom tre vareromsgulv, forskjellige typer skillevegger og en lang rekke festeanordninger. Skillevegg med vinduer er standard i Norge. Veggen går helt til taket. I tillegg har den to store vinduer, slik at du får best mulig sikt bakover, og dermed bedre oversikt på veien. Beskyttende gummimatte i vaskbar plast, perfekt tilpasset konturene på gulvplaten. Gummimaterialet virker også isolerende og støydempende.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord