Volkswagen Amarok

Amarok - kåret til Årets pickup 2018!

Volkswagen Amarok er en pickup med maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter! Med andre ord - alt du forventer av en eksklusiv pickup i premiumklassen. Du får den som personbil varebil klasse 1 eller med grønne skilter.

  • 4MOTION firehjulstrekk.

    Amarok byr på kjørekomfort i toppklassen selv under ekstreme forhold. Med et perfekt avstemt understell og drivverk, kombinert med 4MOTION firehjulsdrift, viser den virkelig krefter når det trengs. I tillegg kommer offroad-ABS, som sørger for kortere bremselengde på løst underlag. Velg mellom permanent 4MOTION firehjulstrekk eller innkoblbar 4MOTION firehjulstrekk.

  • God kjørekomfort selv med høy nyttelast.

    Amarok pickup byr på meget høy kjørekomfort, selv om bilen er en skikkelig arbeidsbil. Du har mulighet til å forsterke en allerede solid bil med egne heavy-duty-fjærer og passer for deg som kjører mye med høy belastning. Du får den som personbil varebil klasse 1 eller med grønne skilter. Det fastmonterte tilhengerfestet (kulehode) er konstruert for å tåle en tilhengervekt på inntil 3500 kg (med bremser).

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord