Volkswagen Arteon

Arteon er Volkswagens nye premiumbil.

Den nye Arteon kombinerer designelementer fra klassiske sportsbiler med elegansen og plassen til en fastback. Det er en nymotens gran turismo-bil, som er basert på Volkswagens modulbaserte plattform MQB

  • Design som gjør deg målløs.

    Arteons lange, slanke linjer og store akselavstand gir den en lett gjenkjennelig profil – og god plass uansett hvor i bilen du sitter. Hver eneste detalj er grundig gjennomtenkt: Det brede, buede panseret og de særpregede, rammeløse siderutene. De polerte kromlistene med lange linjer, som står i lekker kontrast til speilhusene i matt krom. De 19-tommers Chennai-lettmetallfelgene i en eksklusiv sølvfinish. «Elegance»-logoen på skjermene.

  • Romslig effektivitet

    Den tverrstilte motoren bidrar til økt innvendig plass, og det samme gjør akselavstanden på 2841 mm. DSG automatgir er standardutstyr på bilen, og i tillegg til det linjelekre utseendet byr Arteon på komfortable sitteplasser til fem personer. Bagasjeromsvolum rommer 563 liter som kan økes til 1557 liter ved å legge ned baksetene. Den store bakluken bidrar også til at innlasting er vesentlig enklere enn i en tradisjonell sedan.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord