Volvo S60

Designet for å kjøres

Nye Volvo S60 er sportssedanen som skriver et nytt kapittel i bilhistorien. Uanstrengt ytelse møter intuitiv teknologi, mens et sofistikert chassis balanserer komfort og kontroll. Et utvalg av kjøremoduser plasserer deg i sentrum for en dynamisk opplevelse. Interiøret er skreddersydd for dine behov – et sted hvor tilkoblet, brukervennlig teknologi er kombinert med et velvære som bare menneskeligsentrisk innovasjon og elegant skandinavisk design kan tilby.

  • Balanse, holdning og kontroll

    Nye S60 inspirerer til kjøreglede, med et chassis som har riktig balanse mellom komfort og kontroll. Den presise styreresponsen skaper en følelse av tett kommunikasjon med veibanen. Forhjulsopphenget med doble A-armer og Volvos innovative integrerte bakhjulsoppheng bidrar til spreke kjøreegenskaper og holder vekten til et minimum for maksimal smidighet.

  • Omgitt av sikkerhet

    City Safety er en Volvo-innovasjon som bidrar til å beskytte mennesker i og utenfor S60, ved å oppdage mulige farer og hjelpe deg med å unngå dem. Radar- og kamerateknologi registrerer andre kjøretøyer, syklister, fotgjengere og store dyr foran bilen – dag og natt. City Safety varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående, og hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer systemet bremsene automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved et sammenstøt.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord