Volvo XC90

Dynamikk og komfort, på dine premisser.

XC90 har et imponerende utseende og behersket design – selve essensen av moderne skandinavisk design. Inne i den ryddige kupeen finner du eksklusive materialer, lekre betjeningselementer og en berøringsskjerm i nettbrettstørrelse. Den eksklusive, minimalistiske estetikken gir deg et sted der du kan slappe av, tenke og kommunisere med omverdenen på dine premisser.

  • 360° kamera

    360°-kamerateknologien viser deg Volvoen din og omgivelsene i høy oppløsning i fugleperspektiv – svært nyttig når du rygger eller manøvrerer på trange steder med begrenset sikt. Systemet bruker fire kameraer: to ved sidespeilene, ett i fronten og ett bak. Hvis du berører et kamerabilde på senterdisplayet, vises det et bilde fra bare det kameraet. Det bakre kameraet kan også gi deg et forstørret bilde av området rett bak bilen, noe som er svært praktisk når du kjører med tilhenger.

  • Heads-up display

    Frontruteprojeksjon viser føreren viktig informasjon som om den svever to meter foran bilen. Du kan holde øynene på veien og samtidig lese av blant annet faktisk fart, gjeldende fartsgrenser og navigeringsinstrukser. Du slipper å bytte fokus eller titte ned, så systemet er også mindre anstrengende for øynene. Lysstyrken på frontruteprojeksjonen tilpasser seg automatisk etter lysforholdene, og du kan regulere systemet etter egne preferanser og koble det til minnefunksjonen for det elektriske setet.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord