Volvo XC40 Pure Electric

Recharged. Not redesigned.

XC40 Recharge er designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse.

Når du kjører helelektrisk, har du heller ingen utslipp. Ingen karbondioksid, ingen partikler og ingen nitrogenoksid. Kun gleden av å kjøre en premium elbil fra Volvo.

Se videoen:

  • Resirkulerte materialer

    Helelektriske XC40 Recharge er designet for å redusere miljøpåvirkningen, blant annet gjennom bruk av bærekraftige materialer. Ett eksempel er teppene i kupeen, som i sin helhet er laget av resirkulert plast. Visjonen vår er at 25 prosent av all plasten i bilene våre skal være laget av resirkulerte materialer innen 2025. På slutten av bilens livssyklus kan batteriet og 95 prosent av bilen gjenvinnes – slik sørger vi for at begrensede ressurser kan brukes på nytt.

  • Teknologi fra Google

    Volvo XC40 er full av brukervennlig teknologi. Fra senterdisplayet med brukervennlig berøringsskjerm til instrumentpanelet med høy oppløsning og stemmestyring som forstår vanlig tale - teknologien er der for å gjøre det enkelt. Det oppleves like naturlig som å bruke telefonen. Hos Volvo dreier alt seg om mennesker. Det er derfor teknologien i Volvo XC40 oppleves som menneskelig og naturlig.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord