Volvo V90 CC

Utseende og funksjon i skjønn harmoni.

Volvo V90 CC er en sofistikert stasjonsvogn som passer inn i hverdagen din, uansett hvordan den ser ut. Bilens robuste utseende gjør at den skiller seg ut i mengden, og står i god stil til den kraftfulle og dynamiske karakteren. Teknolgien til Volvo V90 CC er utviklet slik at du skal få en bedre kjøreopplevelse og en enklere hverdag.

  • Eksklusiv stasjonsvogn i ny utgave

    Den nye V90 viderefører Volvos stolte tradisjon for stasjonsvogner – en ikonisk bil i en ny utgave for det 21. århundret. Lekker stil og smarte løsninger er kombinert med et rent formspråk, og de mange funksjonene gjør hverdagen enklere. Inne i den ryddige kupeen finner du lekre betjeningselementer og en berøringsskjerm i nettbrettstørrelse som gir deg full kontroll over teknologien. Dette er et elegant rom for velvære.

  • Pilot Assist

    Den semi-autonome kjøreteknologien Pilot Assist supplerer Adaptive Cruise Control og sørger for jevnere kjøring. Systemet gir myke styreimpulser for å holde bilen riktig plassert mellom kjørefeltlinjene, ved konstant fart eller i en valgt avstand til bilen foran. Pilot Assist styrehjelper fungerer fra stillestående til 200 km/t. Hvis du slipper rattet, blir Pilot Assist automatisk deaktivert. Pilot Assist er en del av IntelliSafe Assist.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord