Volvo S90

En eksklusiv sedan på skandinavisk vis. Designet for høy ytelse, utstyrt for å imponere.

Stille og skjermet, med brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse - det er dette som gjør S90 så enestående. Inne i kupeen sørger lekre betjeningselementer og en iøynefallende berøringsskjerm i nettbrettstørrelse for at du har full kontroll over kjøringen. Eksklusive materialer er kombinert med godt håndverk i et typisk skandinavisk designspråk. Alle kjøreturer i S90 er en opplevelse i seg selv.

  • Aktivt chassis

    Det aktive chassiset med luftfjæring bak og Four-C-teknologi gjør Volvoen enda mer dynamisk og raffinert. Chassiset sørger for enestående komfort og kjøreegenskaper, opprettholder bakkeklaringen automatisk og lar deg tilpasse chassiset etter dine preferanser. Den selvjusterende bakre luftfjæringen opprettholder bakkeklaringen, komforten og kjøreegenskapene, selv når bilen er tungt lastet. Four-C-teknologien gir optimal komfort og kjøreglede ved å sjekke bilen, veien og føreren 500 ganger i sekundet og justere støtdemperne etter vei- og kjøreforholdene.

  • En eksklusiv, skandinavisk sedan

    Stille og avskjermet, med brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse – det er dette som gjør S90 så enestående. Inne i kupeen sørger lekre betjeningselementer og en iøynefallende berøringsskjerm i nettbrettstørrelse for at du har full kontroll over kjøringen. Eksklusive materialer er kombinert med godt håndverk i et typisk skandinavisk designspråk. Alle kjøreturer i S90 er en opplevelse i seg selv.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord