Subaru XV Hybrid

Premium 4X4

Nye Subaru XV Hybrid er overlegen på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. Med høy bakkeklaring på 22 cm, og det nyutviklede systemet X-Mode vil XV Hybrid få deg oppover, nedover og forbi hindringer på en trygg og sikker måte på alle typer underlag og føre. I tillegg til det permanent symmetrisk firehjulstrekk-systemet, er de beste egenskapene til nye XV Hybrid ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV Hybrid er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

  • På og utenfor allfarvei

    Nye Subaru XV Hybrid er overlegen på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. Med høy bakkeklaring på 22 cm, og det nyutviklede systemet X-Mode vil XV Hybrid få deg oppover, nedover og forbi hindringer på en trygg og sikker måte på alle typer underlag og føre.

  • Utstyr og komfort

    Du ønsker en moderne bil som er både veldesignet og tøff, men setter du krav til utsiden, setter du også krav til innsiden. Det er her du skal tilbringe mest tid, og da teller alle detaljer og smarte løsninger.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord