Denne store varebilen er designet og bygget med tanke på deg, og din virksomhet. Opel Movano tilbyr god ytelse, komfort, smart design og god økonomi. Opel Movano er en topputøver innen nyttekjøretøyverdenen.

  • Høy nyttelast, mange evner

    Alle varebiler har en maksimal nyttelast, men ikke alle varebiler kan håndtere nyttelasten uten å inngå kompromisser. Opels nyttekjøretøy kan transportere maksimal kapasitet for å maksimere fortjenesten – og fortsatt ha ekstra sikkerhet og gode kjøreegenskaper. Selv fullastet får du den styrefølsomheten og den sikre ytelsen du forventer av en tysk produsent – og lasten er i god behold. Du føler deg alltid klar til å gjøre jobben i en Opel varebil.

  • Utviklet for å få jobben gjort

    Du vet akkurat hva du trenger varebilen til. Vi vet akkurat hvordan den skal lages. Og begge vet at praktiske løsninger er viktig når du velger riktig verktøy for din bedrift. De ansatte må være komfortable med å arbeide for bedriften og du må være komfortabel med det inntrykket bedriften gir. Det er derfor vi gjør Opels yrkesbiler så enkle å bruke, romslige og avslappende å arbeide i – også for lange arbeidsdager.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord