Opel Crossland X

En stilfull crossover med SUV-design.

Nye Crossland X lar deg leve livet nå! Designet for deg, Crossland X er klar for alt. Takket være sin fantastiske fleksibilitet, klasseledende innovasjoner og tøffe SUV-design.

  • Lysere på alle måter

    Kjør tryggere og mer avslappet på kveldstid med adaptive LED-lys som er 30 % skarpere enn halogen. Du vil se bedre i enhver situasjon, i tillegg til at bilen blir lettere å oppdage. Superskarpe LED-kjørelys kommer som standard på Opel Crossland X. Kjør blendefritt med fjernlys uten å måtte blende lysene selv, i tillegg til at du får bedre sikt til siden i skarpe svinger og når du parkerer bilen.

  • Trygge omgivelser

    Bedre føre var enn etter snar! Hvis du krasjer bilen, kobler våre rådgivere seg automatisk til bilen din. Hvis det er nødvendig, orienterer de umiddelbart nødetatene om passasjerinformasjon og nøkkelinformasjon om bilen, og kan sende dem til din nøyaktive posisjon. Føler du, en passasjer eller en forbipasserende seg ikke vel? Trykk på den røde SOS-knappen i bilen, så sender våre rådgivere hjelp med én gang. Alltid trygge omgivelser i Opel Crossland X.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord