Opel Astra

Opel Astra har satt standarden i kompaktklassen.

Enestående biler krever iøynefallende design, og nye Astra leverer fra alle vinkler. Hvis du setter pris på skjønnhet, vil du elske linjene. Astra er skreddersydd for at du skal trives. Det store, førsteklasses interiøret setter en ny standard i kompaktbilklassen.

  • Det romslige nye bagasjerommet

    Den lave karmen på Astra 5-dørs gjør det enkelt å laste inn i det nye bagasjerommet. Med sin store, justerbare kapasitet gir den også massevis av plass. I tillegg har nye Astra fått større beinplass i baksetet. To ergonomisk sertifiserte AGR-seter foran er fantastiske for ryggen. AGR-setene kan justeres totalt i 16 retninger, og har ekstra god sidestøtte, lengdejusterbar lårstøtte og 4-veis elektrisk korsryggjustering.

  • Setter andre biler i skyggen

    Den nye Astra bringer førsteklasses teknologi inn i kompaktbilklassen, og IntelliLUX LED Matrix-frontlys er den viktigste nyheten. Belysningen er det nærmeste man kommer skikkelig dagslys, og i tillegg justeres LED-lampene automatisk slik at du kan kjøre med fullt fjernlys hele tiden uten fare for å blende andre førere.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord