Volvo V60 - NY!

Vårt syn på den ultimate familiestasjonsvognen

Nye Volvo V60 er en allsidig familiestasjonsvogn som hjelper deg å få mest mulig ut av hverdagen. Et avansert chassis, kraftige motorer og flere kjøremoduser å velge mellom gir deg en engasjerende kjøreopplevelse. Innvendig er skandinavisk håndverk kombinert med smart teknologi for å skape en kupé hvor du alltid vil trives. Både innvendig og utvendig utstråler V60 den kvaliteten og målbevisstheten som definerer god skandinavisk design.

Priser 
Volvo V60 T2 Momentum    fra kr 487 802,-
Volvo V60 T2 Inscription     fra kr 532 803,-

 

  • Designet for å beskytte

    Trygghet for deg og passasjerene dine har alltid vært det viktigste for Volvo, og de avanserte sikkerhetsfunksjonene i V60 er resultatet av innovasjoner gjennom mange år. Ultrasterkt borstål – en av verdens sterkeste ståltyper – lager et beskyttende bur rundt deg og passasjerene dine, mens deformasjonssoner foran og bak avleder så mye energi som mulig fra passasjerrommet ved en eventuell kollisjon.

  • Få god oversikt

    360°-kamerafunksjonen gjør parkeringen til en lek ved å gi deg en detaljert visning av bilen og omgivelsene i fugleperspektiv. Den er spesielt nyttig når du manøvrerer på trange steder, og hjelper deg å unngå kostbare skader på bilen. Oversiktsbildene fra de fire «fiskeøye»-kameraene som er integrert i bilen, vises på berøringsskjermen på dashbordet ved hastigheter opptil 10 km/t.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord