Volvo V40

Den kompakte stasjonsvognen Volvo V40 er perfekt tilpasset livet i storbyen.

Det rene skandinaviske designet og den komfortable kupeen gjør V40 til en litt annerledes stasjonsvogn. Den er det perfekte reisefølget – med spreke kjøreegenskaper, et allsidig interiør og teknologi som gjør hverdagen enklere.

  • City Safety

    City Safety bidrar til en avslappende kjøreopplevelse i treg bytrafikk. Systemet holder hele tiden utkikk etter stillestående eller mer saktekjørende biler foran, og bremser om nødvendig automatisk for å unngå eller redusere konsekvensene av en kollisjon. City Safety kan registrere en forestående kollisjon ved hastigheter opptil 50km/t – dag og natt – og kan unngå en kollisjon ved en fartsforskjell på opptill 15km/t til bilen foran.

  • D4 Drive-E

    Den avanserte drivlinjen D4 Drive-E med 190 hk / 400 Nm reduserer drivstofforbruket og øker kjøregleden. D4 bygger på det aller nyeste innen dieselmotorteknologi og er designet for å gi deg en mest mulig effektiv og engasjerende kjøreopplevelse. Motorens lave vekt bidrar til spreke kjøreegenskaper på svingete veier, mens Start/Stop-teknologien og Eco-funksjonen optimaliserer drivlinjen og klimaanlegget og reduserer drivstofforbruket og Co2-utslippet ytterligere.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord