Volkswagen up!

up! - en kompakt småbil med god plass.

Volkswagen up! er et blikkfang, også fra innsiden. Du vil bli overrasket når du setter deg inn i up!. Denne småbilen har både kompakte ytre dimensjoner og et romslig indre som er skjult fra utsiden.

  • Den nye up! har mye plass på innsiden.

    Du vil bli overrasket over hvor mye plass som skjuler seg bak den kompakte fremtoningen til den nye småbilen up!. Her får du også plass til egne ideer. Du kan tilpasse småbilen slik du vil med de ulike designalternativene. Velg mellom moderne setetrekk og dash pads. Det smarte romkonseptet til up! har seter med integrerte hodestøtter, instrumentpanel med ergonomiske betjeningselementer, og hvit bakgrunnsbelysning i kupeen.

  • up! gjør inntrykk – ned til minste detalj.

    Velg mellom mange forskjellige lakkfarger, to kontrastfarger til taket, som er ekstrautstyr, og flere ulike felgdesign. Støtfangerne har fått ny design med heksagonmønster på luftinntakene og hovedlykter med LED-kjørelys som standard. Nye baklykter og utvendige speil med integrerte blinklys er andre nyheter. Mellom hovedlyktene har up! fått en dekorlist i høyglanset krom, og high up! har en ekstra dekorlist på bagasjeromslokket.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord