Volkswagen Passat GTE

Passat GTE - en stor ladbar plug in hybrid med det lille ekstra.

Den nye Volkswagen Passat GTE er en praktisk og stor hybridbil som har det ypperste innen miljøteknologi. Den kombinerer det beste fra to verdener: elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til lengre kjøreturer.

  • Stor ladbar hybrid, både som sedan og stasjonsvogn

    Passat GTE har en design som domineres av tradisjonelle designelementer samt en elegant blå dekorlist på fronten, LED-hovedlykter i støtfangerne og en dynamisk silhuett. De smidige linjene fremhever bilens dynamikk, samtidig som den avslappede fremtoningen er beholdt. Den blå dekorlisten som strekker seg over grillen fra hovedlykt til hovedlykt, er en klar indikasjon på at Passat GTE er en av Volkswagens elbiler og plug-in ladbare hybridbiler.

  • Velg modus, eller kombiner for maks kraft

    Passat GTE har en turtallsvillig 1.4 liters turbobensinmotor og en elektromotor med tilsammen 218 hestekrefter. Den ladbare hybridbilen akselererer fra 0-100 km/t på 7,6 sekunder, og har en rekkevidde på inntil 50 kilometer med kjøring på ren elektrisitet. Passat GTE kan kjøres i ulike moduser. Du kan velge «e-mode» for ren elektrisk drift. Stiller du bryteren på «GTE» får du frem de mest sportslige sidene ved å hente ut maks fra begge motorer.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord