Stille og skjermet, med brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse - det er dette som gjør S90 så enestående. Inne i kupeen sørger lekre betjeningselementer og en funksjonell berøringsskjerm for at du har full kontroll over kjøringen. Eksklusive materialer er kombinert med godt håndverk i et typisk skandinavisk designspråk. Alle kjøreturer i S90 er en opplevelse i seg selv.

S90 Utstyr

Staselig

Stille og avskjermet, med brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse – det er dette som gjør S90 til en bil som benyttes av både statsministere og andre som krever det ypperste innen komfort. Lekker stil og smarte løsninger er kombinert med et rent formspråk, og mange funksjoner som gjør kjøreturen problemfri og komfortabel.

Sikkerhet

Sikkerhet - Volvos DNA

I S90 har du hele tiden støtte av Volvos intelligente sikkerhetsteknologi som varsler deg om andre kjøretøy, fotgjengere og store dyr, både dag og natt. Det fungerer slik at den først varsler føreren og før automatisk bremsing og kollisjonsinndring kan slå inn hvis ikke føreren reagerer. City Safety varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående, og hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer systemet bremsene automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved et sammenstøt.

Detaljer
MotoralternativerT6 Ladbar hybrid (340 hestekrefter) og T8 Ladbar hybrid (390 hestekrefter)
UtstyrsnivåerInscription og R-design
Gir og drivverk8-trinns automat
Ekstrautstyr eksteriørPanoramatak, halvelektrisk hengerfeste, 20" sportshjul
Ekstrautstyr interiørSkinnseter, Varme i ratt
HjuldriftForhjul eller AWD
TeknologiGoogle infotainment og navigasjon