Bedre rekkevidde

S60 Recharge driftes av det siste innen drivverk for ladbare hybrider fra Volvo. I helelektrisk modus kjører du uten utslipp i opptil 83 km. Dette er en bil med elektrisk kraft til hverdagskjøring og en ladbar hybrid-løsning som tar hensyn til morgendagen uten at det går på bekostning av dagens kjøreopplevelse.

Volvo S60 utstyr

Omgi deg med førsteklasses lyd- og medieopplevelse

Snakk med Google i din S60 Recharge. Gled deg over underholdningen i bilen og hold kontakten med venner, familie og kolleger, kun ved bruk av egen stemme. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Bowers & Wilkins, har du, bilen din og livet ditt aldri vært mer samkjørt.

Volvo S60 sitt sikkerhetsutstyr

Sikkerhet - Volvos DNA

I S60 har du hele tiden støtte av Volvos intelligente sikkerhetsteknologi som varsler deg om andre kjøretøy, fotgjengere og store dyr, både dag og natt. Det fungerer slik at den først varsler føreren og før automatisk bremsing og kollisjonsinndring kan slå inn hvis ikke føreren reagerer. City Safety varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående, og hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer systemet bremsene automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved et sammenstøt.

Detaljer
MotoralternativerT6 Ladbar hybrid (340 hestekrefter) og T8 Ladbar hybrid (390 hestekrefter)
UtstyrsnivåerInscription og R-design
Gir og drivverk8-trinns automat
Ekstrautstyr eksteriørPanoramatak, halvelektrisk hengerfeste, 20" sportshjul
Ekstrautstyr interiørSkinnseter, Varme i ratt
HjuldriftForhjul eller AWD
TeknologiGoogle infotainment og navigasjon