Volvo XC40

Laget i skandinavia, designet for en urban livsstil.

Volvo XC40 er en ekte urban SUV fra Volvo Cars. Ungdommelig design er kombinert med SUV-proporsjoner for å skape en bil med et særpreget uttrykk. Volvo XC40 har smarte oppbevaringsløsninger som forenkler livet. Dette inkluderer oppbevaringsplass i dørene store nok til å romme laptops og vesker, en smart avtagbar opphengskrok og meget romslig oppbevaring mellom armlenene.

  • Et ekstra par øyne

    City Safety - standard på alle Volvo XC40 - er som å ha en annenfører som passer på for deg. Systemet registrerer andre kjøretøy, fotgjengere, syklister og store dyr og varsler deg hvis en kollisjon er nær forestående. Hvis du ikke reagerer i tide, bremser det automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved en kollisjon. Volvo er synonymt med veisikkerhet. Vi satt vårt første sikkerhetsbur i produksjon i 1944 og utviklet trepunkts-sikkerhetsbeltet i 1959. Vi fortsetter å utvikle banebrytende teknologi, og visjonen vår er at ingen skal bli alvorlig skadet eller omkomme i en ny Volvo etter 2020.

  • Smart teknologi

    Volvo XC40 er full av brukervennlig teknologi. Fra senterdisplayet med brukervennlig berøringsskjerm til instrumentpanelet med høy oppløsning og stemmestyring som forstår vanlig tale - teknologien er der for å gjøre det enkelt. Det oppleves like naturlig som å bruke telefonen. Hos Volvo dreier alt seg om mennesker. Det er derfor teknologien i Volvo XC40 oppleves som menneskelig og naturlig.

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord