Ford Service

FORD SERVICE

La oss hjelpe deg å ta vare på din Ford. Din bil - vår baby.

 • Prisløfte for service på eldre biler

  For biler som er fem år eller eldre lover vi at du får den samme prisen på tilsvarende service og reparasjoner som konkurrerende verksteder tilbyr. For å benytte deg av vårt prisløfte, må du innhente et skriftlig pristilbud fra et godkjent konkurrerende verksted. Når du dokumenterer dette tilbudet for oss, utfører vi den samme jobben til samme pris. Da kan du være sikker på at din bil får merkeoriginale deler, og jobben utføres av en personlig servicetekniker med spesialkompetanse på din bil.

 • Ford Service

  FORD BLUE SERVICE

  Ford Blue Service inkluderer en rekke tjenester som gir merverdi til ditt eierskap og gjennom dette vil du få det meste og det beste ut av din Ford under hele den tiden du har bilen.

  Ford Blue Service er akkurat hva din Ford har behov for og inneholder:

  Ford Service

  Forutsigbare priser

  Mobilitet

  Ford Assistanse

  Ford One Call

 • FORD BLUE

  MELLOMSERVICE

  Helt ærlig; ingen er bedre på Ford enn oss. Det skulle bare mangle. Alt arbeid utføres på autoriserte Ford verksteder av spesialutdannede Ford teknikere og i henhold til Fords instruksjoner.

 • FORD BLUE MELLOMSERVICE

  FORD KA, FIESTA OG B-MAX

  KR. 3.490

 • FORD BLUE MELLOMSERVICE

  FORD KUGA, MONDEO, S-MAX OG GALAXY

  KR. 4.990

 • FORD BLUE

  HOVEDSERVICE

  Når du skal vedlikeholde din Ford lønner det seg å kontakte oss som har bygget og levert bilen din. Vi kjenner Ford best. Din Ford forhandler har spesialutdannede teknikere som tar vare på din bil. Vi har faste og forutsigbare priser for service. Hvis du hater overraskelser – vil du elske Ford Blue Service!

 • FORD BLUE HOVEDSERVICE

  FORD KUGA, MONDEO, S-MAX OG GALAXY

  KR. 5.990

 • mekaniker

  FORD MOTORCRAFT SERVICE

  Etter utført vedlikehold får du et Motorcraft kontrollskjema som viser hva vi har gjort, samt feil eller mangler som eventuelt er avdekket.

  Ønsker du at våre eksperter skal gi deg en fullverdig service i henhold til fabrikkens retningslinjer og som kvalifiserer til stempel i serviceheftet, anbefaler vi Ford Blue Service.

  Personbil, veil. kr. 2.490

  Varebil, veil. kr. 2.990

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord