Ford Transit Minibuss

Bygget for raske og komfortable turer.

Ford Transit Minibuss har en lang rekke teknologier som kan forberede og beskytte førere og passasjerer mot nær sagt alt som kan skje. Avanserte sikkerhetssystemer finnes for å gi maksimal beskyttelse for din Transit Minibuss og sjelefred for deg.

 • Kurvekontroll

  Kurvekontroll er konstruert for å hjelpe deg å opprettholde kontrollen over din minibuss hvis den kjører inn i en kurve med for høy fart. Hvis systemet oppdager understyring og føler at kjøretøyet er i ferd med å miste kontrollen, reduseres først motorens dreiemoment og deretter iverksettes bremsing for å hjelpe deg til å redusere farten. Denne unike teknologien er spesielt effektiv (og svært betryggende) i doserte svinger med krumming, slik som avkjøringsramper på motorvei.

 • Maksimal grep med minimal anstrengelse

  Et avansert antispinnsystem eliminerer overdreven hjulspinn og gir deg best mulig veigrep, ytelse og stabilitet når du trenger det som mest. Systemet overvåker og justerer overføringen av kraft til alle bilens hjul kontinuerlig, for å sikre maksimalt veigrep når du akselererer.

 • Trend L4(ekstra lang)

  Variant Karosseri Drivstoff Effekt E-merke CO2 NOx Pris fra Mnd.pris **
  2.2 TDCi Persontransport 18-seter Diesel 155
  449 900 3 921

  * Leasing er månedspris basert på 4 år 15.000km/år, 20% startkapital.

  ** Månedspris er eksempel på billån på 8 år, 35% egenkapital

Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert og få varsel om kampanjer og gode tilbud fra Bil i Nord